Specials en OEM led oplossingen

SplendorLED lichtlijn

SplendorLED lichtlijn - detailDe slanke armaturen uit de SplendorLED serie zijn zeer flexibel configureerbaar. Standaard uitgevoerd in blank geanodiseerd aluminium is hij leverbaar in modules met een lengte tussen de 31 en 466 cm. De driver kan extern geplaatst worden of in een extra profiel achterop de lichtmodule, al naar gelang de toepassing.

Voor specifieke toepassingen kunnen wij de SplendorLED in plaats van de standaard led array's voorzien van high powerleds met lenzen of zelfs van led strips afgewisseld met RGBW high power leds. Het armatuur is standaard voorbereid op dimming middels 0-10 Volt en geschikt voor buitengewone omstandigheden (warmte, vocht, chloordampen, zoutdampen).

Vanwege de diverse configuratie mogelijkheden is het hoogwaardige led armatuur breed inzetbaar. Zo is hij toepasbaar als (lijn)verlichting in een ontvangsthallen, tunnels, systeem plafonds, wanden, rijbanen, enzovoorts; als opbouw of als inbouw.

Kortom, heeft u een specifieke toepassing, neem dan contact met ons op en wij vervaardigen voor u de perfecte licht oplossing.

Alle materialen die gebruikt zijn bij de fabricage van het armatuur zijn 100% recyclebaar. Vanzelfsprekend  bieden wij op dit product zoals gebruikelijk een 5 jaren all-in project garantie.

Specificatie

Productnaam SplendorLED
Afmetingen (br x h) 34,5 mm. hoog x 40 mm. breed
Materiaal behuizing blank geanodiseerd aluminium
Branduren (L80/B10) 50.000 uur
Opgenomen vermogen maximaal 60 Watt per 120 cm.
Lichtkleur 5.000 K (standaard uitvoering)
Efficiency led's 157 lumen/Watt
Power factor >0,95 (gedimd >0,9)
Type led's Multichip led array 29 cm.
Afscherming PMMA (microprisma)
IP beschermingsgraad IP54 (standaard uitvoering)
Voltage AC /DC 100 tot 264 Vac / 170 tot 280 Vdc
CRI led's >84
UGR <19

Uitvoeringen

Naast de standaard PMMA microprisma afscherming is het armatuur leverbaar met opaal of transparante afscherming. Lichtkleuren 2.200K, 2.700K, 3.000K, 4.000K of RGBW. In plaats van de 0-10V driver kan de SplendorLED geleverd worden met DALI of DMX.

Afbeeldingen

SplendorLED RGBW moduleSplendorLED RGBW zonder afscherming