Led modules tbv. retrofit en nieuw

LEDsert G3 tbv. Philips Metronomis

LEDsert G3 in Philips Metronomis BerlinDeze LEDsert is bedoeld om de Philips Metronomis productlijn om te bouwen naar een armatuur met een hoogwaardige led lichtbron. Niet alle typen lenen zich hier voor maar bijvoorbeeld voor wat betreft de Berlin, Annesy en Cambridge is dat geen enkel probleem.

De led en bijbehorende elektronica worden onzichtbaar ingebouwd en het warm witte licht (2.700K) zal indirect het maaiveld bereiken. Lichtvervuiling en ander overlast zal hierdoor tot een minimum beperkt worden. Standaard maken we gebruik van de in het armatuur aanwezige reflectorkap, maar voor een nog effectiever resultaat met maximale lichtopbrengst, kunnen wij de Metronomis voorzien van de gepatenteerde secundaire DE NOOD spiegelĀ®.

Standaard is het systeem geschikt voor dimming en draadloze regeling middels onze DRode of RF-sturing van derden

Doordat de in Nederland geproduceerde module solide is opgebouwd en voorzien is van een uitstekende koeling en aansturing, is een lange levensduur gegarandeerd.

Dit product leveren wij onder een garantie van 5 of 20 jaar, al naar gelang uw wens.

Specificatie

Productnaam LEDsert G3
Type led Multichip Nichia
Lichtkleur 2.700 K
Levensduur led (L70) 50.000 uur
Voltage 230 Vac
CRI > 82%
Type LEDsert G3 27 Watt LEDsert G3 18 Watt
Lichtstroom led 3.000 lumen 2.100 lumen
Power Factor > 0,98 > 0,96

Uitvoeringen

Leverbaar in diverse verschillende systeem vermogens tussen de 10 Watt en 35 Watt. Naast de standaard lichtkleur 2.700K is tevens leverbaar 3.000K en 4.000K en op projectbasis met 2.200 Kelvin of amber. Vanzelfsprekend kan de LEDsert G3 in nader overleg gedimd en geschakeld worden.

Afbeeldingen

LEDsert G3 tbv. Metronomis - detail

Philips Metronomis Berlin Bruinsplein Saasveld